Canapele cu 2 locuri

Canapea extensibilă funcțională cu spațiu de depozitare

Cum să rezolvați în mod eficient ședința și somnul într-un apartament mic? Aveți nevoie de o canapea extensibilă potrivită pentru a vă odihni și a dormi într-o cameră de studio, de oaspeți sau de studenți? Atunci această canapea modernă și atemporală vă va atrage și vă va oferi o utilizare practică în locuința dvs.

Preț la momentul revizuirii: 2227 Lei

Canapea cu două locuri în design de lux

Cum să vă bucurați de odihnă netulburată acasă sau la birou? Cum să amenajezi o cameră de zi, un studio, o cameră de oaspeți, o cameră de studenți sau un birou eficient, modern și practic? Soluția este această canapea modernă premiată.

Preț la momentul revizuirii: 2834 Lei

Canapea din lemn cu două locuri Sahel

Sufrageria Sahel este fabricată din lemn de tec cu un finisaj natural, pernele au o husă detașabilă. Numai pentru utilizare în interior.
Caracteristici de bază

Greutate: 32,5 kg
Dimensiuni: L: 140 x H: 75 x H: 80 cm
Culoare: Bej
Pașa de origine: Italia

Preț la momentul revizuirii: 5110 Lei

Set de canapele Bruno în varianta 3+2

Ai vrea să-ți înveselești interiorul cu mobilier frumos, practic și modern pentru a sta cu prietenii și familia? Răsfățați-vă cu relaxare și petreceți timp în familie cu acest set de canapele elegant. Nu va scăpa din vedere niciunui vizitator. Vă va face casa confortabilă. Este potrivită nu numai pentru camera de zi.

Preț la momentul revizuirii: 4048 Lei

Canapea extensibilă cu două locuri tapițată KATARINA

Alegerea canapelei potrivite pentru studioul dumneavoastră? Aveți nevoie de o canapea eficientă care poate fi desfășurată pentru a oferi un pat ocazional pentru vizitatorii de peste noapte? Vă decideți asupra unei canapele pentru un spațiu mai mic, pe care o puteți folosi și ca pat practic?

Preț la momentul revizuirii: 1213 Lei

Canapea de pat maro Niké cu spațiu de depozitare

Divanul mai mic va fi pe placul mai ales al studenților în subînchirierea lor. Cu toate acestea, canapeaua maro practică NIKÉ vă va servi și în camera de zi, se potrivește aproape oricărui mobilier. Canapeaua NIKÉ, cu o husă textilă plăcută, de culoare maro, are un miez din arcuri ondulate și o înălțime a scaunului de 40 cm.

Preț la momentul revizuirii: 1214 Lei

canapea extensibilă dublă modernă

Divană extensibilă modernă cu spațiu de depozitare este tapițată în țesătură gri-negru. Atunci când este desfășurat, acesta creează un pat confortabil de 80 x 195 cm. Sunt incluse două perne și o umplutură Bonell pentru scaun. Canapeaua este disponibilă atât în varianta stângă, cât și în varianta dreaptă.

Preț la momentul revizuirii: 1895 Lei

Canapea extensibilă în design modern

Sufragerie-pat practic RITO, care datorită culorii sale va anima interiorul și îi va da un aspect modern. Canapeaua poate fi desfășurată dacă este necesar – suprafața de dormit după desfășurare este de 198 x 86 cm. Canapeaua include un compartiment de depozitare practic, în care puteți depozita pături și perne.

Preț la momentul revizuirii: 1569 Lei

Canapea cu două locuri ELICIA în design elegant

Sufrageria ELICIA în gri deschis vă va atrage prin aspectul său simplu. Tapițeria mixtă din țesături de înaltă calitate, inclusiv tapițeria din spumă, caracterizează acest set de canapele. Pernele din spate au umplutură din bumbac. Pernele de rinichi cu umplutură pufoasă din poliester sunt, de asemenea, incluse.

Preț la momentul revizuirii: 3239 Lei

Canapea extensibilă Chesterfield II în design clasic

Ai ales o canapea pentru un interior mai mic? Trebuie să cumpărați o canapea pentru un apartament mic sau o cameră de student? Îți place stilul modern? Preferați mobilierul practic? Atunci veți fi încântați de acest model.

Preț la momentul revizuirii: 3508 Lei

Ieftine, confortabile și foarte elegante – iată ce sunt canapelele cu două locuri! Uneori fac parte dintr-un set de scaune împreună cu un fotoliu și o canapea cu trei locuri, alteori acționează ca un solitar în camere de zi mai mici, birouri, recepții sau apartamente studențești. Cu toate acestea, ei își îndeplinesc întotdeauna perfect rolul, pentru că ceea ce aștepți de la ei, primești de la ei. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Acestea pot fi realizate într-o varietate de modele și materiale. Uneori au chiar și un compartiment de depozitare pentru lenjeria de pat, cuverturile de pat și pernele nedorite, sau un pat ascuns pe care îl puteți desfășura rapid pentru a crea un pat improvizat cu câțiva pași simpli. Tapițeria poate fi realizată din țesătură clasică, imitație de piele sau piele naturală. Právě materiál bývá tím rozhodujícím faktorem, který ovlivňuje výslednou cenu. Záleží tedy jen na vás a vašich možnostech, jakému provedení dvoumístné pohovky dáte přednost.