Canapele cu 3 locuri

canapea extensibilă confortabilă în culoarea roz vechi

Sufragerie din plăci cu elemente de stil scandinav. Canapeaua cu trei locuri este îmbrăcată în țesătură Alfa în roz vechi, cu nasturi decorativi. Plateas se află pe o bază și picioare din lemn, ceea ce îi conferă stabilitate. Nu numai pentru dormit și relaxare ocazională, scaunul poate fi ușor și rapid desfășurat

Preț la momentul revizuirii: 2711 Lei

Set de canapele Bruno în varianta 3+2

Ai vrea să-ți înveselești interiorul cu mobilier frumos, practic și modern pentru a sta cu prietenii și familia? Răsfățați-vă cu relaxare și petreceți timp în familie cu acest set de canapele elegant. Nu va scăpa din vedere niciunui vizitator. Vă va face casa confortabilă. Este potrivită nu numai pentru camera de zi.

Preț la momentul revizuirii: 4048 Lei

Canapea extensibilă elegantă din piele ecologică și material textil

Vă gândiți să cumpărați o canapea pentru camera de student sau de oaspeți? Vă confruntați cu o lipsă de spațiu și aveți nevoie de o canapea potrivită cu opțiune de pat pentru dormit ocazional? Atunci acesta corespunde ideilor și cerințelor dumneavoastră. Este de înaltă calitate. Se remarcă prin designul său modern și atemporal

Preț la momentul revizuirii: 1781 Lei

Canapea variabilă în stil scandinav

Sufrageria Karup Folk Clear/Linen întruchipează simplitatea scandinavă. Liniile curate combinate cu marginile rotunjite se potrivesc jucăuș într-un spațiu de locuit confortabil și funcțional. Cu o simplă mișcare, puteți transforma canapeaua într-un pat pentru două persoane prin simpla eliberare a cotierei

Preț la momentul revizuirii: 3846 Lei

Canapea elegantă cu trei locuri în bej

Îți place mobila de calitate, funcțională, dar care uimește prin design? Preferați culorile mai deschise? Alegeți o canapea pentru camera de zi sau pentru camera de student sau de oaspeți? Vrei să cumperi o canapea tapițată pentru biroul tău? Atunci credeți că aceasta va înfrumuseța, va înfrumuseța, va face mai confortabil orice interior.

Preț la momentul revizuirii: 2834 Lei

Canapea cu pat gri cu trei locuri, cu aspect de catifea

Sufletul-canapea LUCA de culoare gri vă va atrage privirea de la prima vedere cu liniile sale drepte. Tapițeria din catifea gri cu matlasare și picioarele din lemn adevărat de eucalipt sunt în contrast elegant. Canapeaua vă oferă o suprafață de dormit și locuri generoase pentru 3 persoane.

Preț la momentul revizuirii: 1316 Lei

Canapelele cu trei locuri oferă suficient spațiu pentru tine și pentru cei doi prieteni. Sunt ideale pentru casele mai mici, camerele studențești, birourile și zonele de recepție, unde își vor face treaba perfect. Dacă aveți o familie mai numeroasă, puteți completa o canapea cu trei locuri cu fotolii, taburete sau o canapea cu două locuri pentru a mări perfect capacitatea de ședere.

Canapele cu trei locuri vor crea un centru de relaxare în orice living, pe care îl veți aștepta cu nerăbdare mai ales după o zi grea de muncă. Unele tipuri de canapele oferă chiar și opțiunea de a se plia într-un pat confortabil, pe care îl puteți folosi pentru vizitatori neașteptați sau pentru a sta în fața televizorului și mai confortabil. Canapele cu trei locuri sunt disponibile într-o varietate de opțiuni și materiale. În plus față de acoperirea clasică din țesătură, puteți alege și o canapea cu piele artificială sau piele naturală, care dă impresia de lux. Dar acest lucru se reflectă și în prețul rezultat.