Canapele și fotolii

Set canapea tapițată Loretto 3+1+1

Designul clasic și confortul canapelei extensibile Loretto îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși. Canapeaua extensibilă Loretto are o funcție de dormit și un spațiu de depozitare practic pentru lenjeria de pat. Finisajul interesant și picioarele metalice conferă canapelei o eleganță extraordinară.

Preț la momentul revizuirii: 3846 Lei

Canapea extensibilă cu fotolii

Ai ales un set de canapea? Aveți nevoie de o soluție practică de canapea pentru o ședere confortabilă cu dormit ocazional? Îți plac clasicii care combină elemente de originalitate? Nu vrei o canapea fadă pentru sufrageria ta? Atunci aceasta este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Preț la momentul revizuirii: 4978 Lei

Canapele și fotoliile aparțin pur și simplu camerelor de zi! Unii oameni nici măcar nu-și pot imagina să stea confortabil în fața televizorului fără un fotoliu. Din fericire, nu trebuie să renunțați la cerințele dumneavoastră, pentru că vă așteaptă canapeaua și fotoliul potrivit pentru fiecare. Piața de astăzi oferă nenumărate modele diferite de fotolii și canapele. Puteți alege o canapea cu două locuri, una cu trei locuri sau chiar o canapea de colț cu un fotoliu perfect asortat, care, din nou, poate avea nenumărate variante. Depinde de tine care dintre ele preferi.

Canapele și fotoliile sunt compuse, de obicei, dintr-o canapea mai mare și un fotoliu. Cu toate acestea, este de obicei posibil să cumpărați un al doilea fotoliu separat. Pentru a obține un ansamblu perfect armonios, se recomandă să alegeți un fotoliu cu aceeași culoare de acoperire ca și canapeaua principală. Uneori, însă, mai ales în casele moderne, un fotoliu de culoare diferită, realizat din același material ca și canapeaua, arată foarte interesant.