Canapele în formă de U

Canapea tapițată în formă de U

Divană tapițată în formă de U cu spațiu de depozitare. Designul modern îl face să fie o afacere atemporală. Acest lucru îl face potrivit pentru aproape orice interior. Acesta poate fi desfășurat. Are un compartiment de depozitare.

Preț la momentul revizuirii: 6395 Lei

Canapea extensibilă în stil modern

Doriți un set de canapea spațios care poate fi, de asemenea, desfășurat pentru a crea un pat practic pentru dormit ocazional? Prioritatea dumneavoastră este calitatea manoperei și designul atemporal? Atunci acest model este alegerea evidentă pentru dvs. și soluția pentru camera dvs. de zi.

Preț la momentul revizuirii: 7083 Lei

Canapea în formă de U în design modern

Setul de canapea pliabilă în U CALVADOS are linii elegante și un aspect modern. Cadrul canapelei este realizat din materiale de înaltă calitate. Așezarea confortabilă este asigurată de o umplutură solidă din spumă PUR. Avantajul este mecanismul de pliere, datorită căruia puteți crea cu ușurință un loc de dormit.

Preț la momentul revizuirii: 2953 Lei

Canapelele în formă de U sunt perfecte pentru camerele mai spațioase, unde creează o zonă de relaxare perfectă pentru întreaga familie sau pentru prieteni. Datorită zonei generoase de ședere, toată lumea își va găsi locul pe canapea și toată lumea va avea o priveliște plăcută asupra celorlalți. În plus, puteți plasa o măsuță de cafea în fața secțiunii centrale a canapelei, la care toată lumea poate ajunge cu ușurință de pe canapea.

Canapeaua în formă de U va deveni piesa ta de mobilier preferată chiar dacă îți place să petreci serile liniștite cu partenerul tău în fața televizorului. Amândoi vă puteți întinde confortabil pe canapeaua spațioasă în formă de U, fără a fi nevoie să ajustați canapeaua în vreun fel. Dacă este necesar, puteți obține, de asemenea, o versiune cu canapea extensibilă, care vă permite să transformați canapeaua într-un pat dublu confortabil în cel mai scurt timp. Unele canapele în formă de U sunt prevăzute și cu un compartiment de depozitare util, unde puteți pune lenjeria de pat, o pătură sau pernele inutile.