Sofale

Canapea extensibilă funcțională cu spațiu de depozitare

Cum să rezolvați în mod eficient ședința și somnul într-un apartament mic? Aveți nevoie de o canapea extensibilă potrivită pentru a vă odihni și a dormi într-o cameră de studio, de oaspeți sau de studenți? Atunci această canapea modernă și atemporală vă va atrage și vă va oferi o utilizare practică în locuința dvs.

Preț la momentul revizuirii: 2227 Lei

canapea extensibilă confortabilă în culoarea roz vechi

Sufragerie din plăci cu elemente de stil scandinav. Canapeaua cu trei locuri este îmbrăcată în țesătură Alfa în roz vechi, cu nasturi decorativi. Plateas se află pe o bază și picioare din lemn, ceea ce îi conferă stabilitate. Nu numai pentru dormit și relaxare ocazională, scaunul poate fi ușor și rapid desfășurat

Preț la momentul revizuirii: 2711 Lei

Canapea cu două locuri în design de lux

Cum să vă bucurați de odihnă netulburată acasă sau la birou? Cum să amenajezi o cameră de zi, un studio, o cameră de oaspeți, o cameră de studenți sau un birou eficient, modern și practic? Soluția este această canapea modernă premiată.

Preț la momentul revizuirii: 2834 Lei

Canapea din lemn cu două locuri Sahel

Sufrageria Sahel este fabricată din lemn de tec cu un finisaj natural, pernele au o husă detașabilă. Numai pentru utilizare în interior.
Caracteristici de bază

Greutate: 32,5 kg
Dimensiuni: L: 140 x H: 75 x H: 80 cm
Culoare: Bej
Pașa de origine: Italia

Preț la momentul revizuirii: 5110 Lei

Set de canapele Bruno în varianta 3+2

Ai vrea să-ți înveselești interiorul cu mobilier frumos, practic și modern pentru a sta cu prietenii și familia? Răsfățați-vă cu relaxare și petreceți timp în familie cu acest set de canapele elegant. Nu va scăpa din vedere niciunui vizitator. Vă va face casa confortabilă. Este potrivită nu numai pentru camera de zi.

Preț la momentul revizuirii: 4048 Lei

Canapea extensibilă elegantă de calitate în nuanțe de gri

Frumoasă canapea extensibilă în nuanțe de gri. Această piesă de mobilier confortabilă va fi perfectă pentru proiecțiile de filme acasă și pentru serile cu prietenii. Canapeaua confortabilă Hino este perfectă ca canapea de living și dispune și de o funcție de dormit.

Preț la momentul revizuirii: 1660 Lei

Canapea extensibilă cu două locuri tapițată KATARINA

Alegerea canapelei potrivite pentru studioul dumneavoastră? Aveți nevoie de o canapea eficientă care poate fi desfășurată pentru a oferi un pat ocazional pentru vizitatorii de peste noapte? Vă decideți asupra unei canapele pentru un spațiu mai mic, pe care o puteți folosi și ca pat practic?

Preț la momentul revizuirii: 1213 Lei

Canapea extensibilă elegantă din piele ecologică și material textil

Vă gândiți să cumpărați o canapea pentru camera de student sau de oaspeți? Vă confruntați cu o lipsă de spațiu și aveți nevoie de o canapea potrivită cu opțiune de pat pentru dormit ocazional? Atunci acesta corespunde ideilor și cerințelor dumneavoastră. Este de înaltă calitate. Se remarcă prin designul său modern și atemporal

Preț la momentul revizuirii: 1781 Lei

Canapea variabilă în stil scandinav

Sufrageria Karup Folk Clear/Linen întruchipează simplitatea scandinavă. Liniile curate combinate cu marginile rotunjite se potrivesc jucăuș într-un spațiu de locuit confortabil și funcțional. Cu o simplă mișcare, puteți transforma canapeaua într-un pat pentru două persoane prin simpla eliberare a cotierei

Preț la momentul revizuirii: 3846 Lei

Canapea de pat maro Niké cu spațiu de depozitare

Divanul mai mic va fi pe placul mai ales al studenților în subînchirierea lor. Cu toate acestea, canapeaua maro practică NIKÉ vă va servi și în camera de zi, se potrivește aproape oricărui mobilier. Canapeaua NIKÉ, cu o husă textilă plăcută, de culoare maro, are un miez din arcuri ondulate și o înălțime a scaunului de 40 cm.

Preț la momentul revizuirii: 1214 Lei

Canapea SELBY set canapea de colț SELBY

Vă confruntați cu alegerea de a cumpăra un set de canapele? Îți plac culorile? Atunci această canapea practică, canapea modernă, care este disponibilă în 6 opțiuni de culori diferite, vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 6476 Lei

Canapea de colț în crem-maro

Cercetați un scaun pentru un spațiu mai mic? Preferați caracterul practic? Doriți un model care poate fi desfășurat? Atunci acest model vă va atrage și va da interiorului dvs. un impuls corespunzător.

Preț la momentul revizuirii: 2370 Lei

Set de canapele TONIKS în combinație de țesătură și piele ecologică

Vă confruntați cu o alegere de canapele? Sunteți un susținător al clasicilor încercați și testați și nemuritori? Preferați calitatea și atemporalitatea? Doriți o canapea cu spațiu de depozitare și posibilitatea de a se desfășura? Atunci acesta este exact genul care ți se potrivește. Trebuie doar să alegeți din două opțiuni de culoare. Pentru care veți opta?

Preț la momentul revizuirii: 4047 Lei

Canapea extensibilă cu fotolii

Ai ales un set de canapea? Aveți nevoie de o soluție practică de canapea pentru o ședere confortabilă cu dormit ocazional? Îți plac clasicii care combină elemente de originalitate? Nu vrei o canapea fadă pentru sufrageria ta? Atunci aceasta este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Preț la momentul revizuirii: 4978 Lei

Set de canapea de colț tapițată clasic

Set de canapea de colț pliabilă MONAKO. Construcție solidă din lemn și OSB. Tapițerie realizată din țesătură haitiană de calitate, în multe culori moderne. Desfășurarea ușoară a canapelei în formă de pat. Design modern, potrivit pentru toate interioarele contemporane. Umplutură – spumă PUR de calitate T28. Foarte confortabilă datorită amortizării de tip Bonell.

Preț la momentul revizuirii: 1639 Lei

Set tapițat de colț în roz vechi

Ai ales un set de canapea? Doriți să vă iluminați și să vă înfrumusețați interiorul? Îți place mobilierul practic? Nu-ți dorești clasicii sub forma unor culori pământii? Atunci această frumoasă canapea tapițată într-o nuanță plăcută de roz vă va plăcea și vă va face sufrageria confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 3805 Lei

canapea extensibilă dublă modernă

Divană extensibilă modernă cu spațiu de depozitare este tapițată în țesătură gri-negru. Atunci când este desfășurat, acesta creează un pat confortabil de 80 x 195 cm. Sunt incluse două perne și o umplutură Bonell pentru scaun. Canapeaua este disponibilă atât în varianta stângă, cât și în varianta dreaptă.

Preț la momentul revizuirii: 1895 Lei

Canapea extensibilă în design modern

Sufragerie-pat practic RITO, care datorită culorii sale va anima interiorul și îi va da un aspect modern. Canapeaua poate fi desfășurată dacă este necesar – suprafața de dormit după desfășurare este de 198 x 86 cm. Canapeaua include un compartiment de depozitare practic, în care puteți depozita pături și perne.

Preț la momentul revizuirii: 1569 Lei

Canapea cu două locuri ELICIA în design elegant

Sufrageria ELICIA în gri deschis vă va atrage prin aspectul său simplu. Tapițeria mixtă din țesături de înaltă calitate, inclusiv tapițeria din spumă, caracterizează acest set de canapele. Pernele din spate au umplutură din bumbac. Pernele de rinichi cu umplutură pufoasă din poliester sunt, de asemenea, incluse.

Preț la momentul revizuirii: 3239 Lei

Canapea extensibilă de colț WELTA

V-ați mutat într-o locuință nouă și căutați să cumpărați mobilă? Trebuie să vă mobilați eficient garsoniera? Cauți un model de canapea potrivit pentru camera ta de zi, de student sau de oaspeți? Îți plac culorile pământii sau preferi o opțiune bicoloră, sub forma unui contrast? Atunci această canapea vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 1820 Lei

Canapea de pat Zara în aspect elegant

Ai ales un set de canapea? Îți place stilul clasic? Cerințele dvs. includ spațiu de depozitare, posibilitatea de a se desfășura și tetiere reglabile? Atunci acest model îndeplinește toate cerințele. Cu siguranță merită cumpărat. Este un clasic atemporal care oferă confort pentru relaxarea dumneavoastră.

Preț la momentul revizuirii: 4562 Lei

Canapea elegantă cu trei locuri în bej

Îți place mobila de calitate, funcțională, dar care uimește prin design? Preferați culorile mai deschise? Alegeți o canapea pentru camera de zi sau pentru camera de student sau de oaspeți? Vrei să cumperi o canapea tapițată pentru biroul tău? Atunci credeți că aceasta va înfrumuseța, va înfrumuseța, va face mai confortabil orice interior.

Preț la momentul revizuirii: 2834 Lei

Canapea cu pat gri cu trei locuri, cu aspect de catifea

Sufletul-canapea LUCA de culoare gri vă va atrage privirea de la prima vedere cu liniile sale drepte. Tapițeria din catifea gri cu matlasare și picioarele din lemn adevărat de eucalipt sunt în contrast elegant. Canapeaua vă oferă o suprafață de dormit și locuri generoase pentru 3 persoane.

Preț la momentul revizuirii: 1316 Lei

Canapea extensibilă Chesterfield II în design clasic

Ai ales o canapea pentru un interior mai mic? Trebuie să cumpărați o canapea pentru un apartament mic sau o cameră de student? Îți place stilul modern? Preferați mobilierul practic? Atunci veți fi încântați de acest model.

Preț la momentul revizuirii: 3508 Lei

1 2

O sofale sau o canapea reprezintă piesa centrală a oricărei camere de zi. Nici o sufragerie nu este completă fără ele. Din fericire, gama de canapele și canapele este foarte largă în zilele noastre, astfel încât toată lumea poate găsi cea mai potrivită pentru ea, care se va potrivi cel mai bine în ceea ce privește prețul, dimensiunea și designul. Fie că sunteți în căutarea unei canapele pe care întreaga familie să stea confortabil, fie că sunteți în căutarea unei canapele mai mici pentru un apartament de student, există o canapea de vis pentru fiecare.

Canapele și sofale moderne sunt pline de o serie întreagă de facilități. Pentru momentele de relaxare și confort în fața televizorului există canapele cu perne mari și confortabile, în timp ce pentru birouri, recepții sau alte spații comerciale există canapele elegante care emană demnitate și calitate. Pentru o garsonieră sau o cameră de student, veți aprecia o canapea inteligentă, cu un sistem cu clic, care o transformă rapid și ușor de pliat într-un pat suficient de mare. Canapele și canapelele moderne oferă toate acestea și multe altele.